Bieke

Bieke

 Mijn naam is Bieke Dewyspelaere. Ik ben vroedvrouw met West-Vlaamse roots en afgestudeerd in 1989 als A1 verpleegkundige met  specialisatie vroedvrouw.

In 1989 ben ik gestart op de afdeling  intensieve zorgen in Roeselare. Toen ik een jaar later verhuisde naar Limburg, ben ik in het H. Hart ZH Neerpelt als vroedvrouw begonnen.

Acht jaar later verhuisde ik mee naar het ziekenhuis in Lommel en na de fusie tussen Neerpelt en Lommel kwam er een nieuw ziekenhuis in Overpelt. Sinds 2005 werk ik nu in het Maria Ziekenhuis Noord Limburg te Overpelt en na de geboorte van mijn derde kind halftijds in de nacht.

Nu werk ik voornamelijk in het verloskwartier en help ik op de materniteit en de prematuren afdeling, maar in het verleden deed ik ook prenatale consultaties.

Ondertussen zijn mijn 3 kinderen al jong volwassenen en wou ik terug iets meer gaan werken. Daarom heb ik dit jaar ( 2018) de stap naar de thuiszorg gezet. Dus wie weet tref je mij in het ziekenhuis en zien we elkaar voor en na de bevalling thuis.

<< Terug

Webdesign & Hosting by Data-Art